دستگاه DBD پلاسما؟ هر آنچیزی که باید شما بدانید
بیماری های حوزه زنان و درمان آنها را می توان طیف گسترده ای از بیماری ها دانست که سال ها است پزشکان و متخصصین این حوزه را بر آن داشته است تا بتوانند با طراحی یا تولید داروها یا دستگاه های مختلف دریچه ای روشن را برای درمان بیماران در جامعه پزشکی بگشایند.
در این مقاله خانم دکتر نرمین کریسانی متخصص زنان و جراح زیبایی به موضوع “دستگاه DBD پلاسما” پرداخته است.
بیماری های حوزه زنان و درمان آنها را می توان طیف گسترده ای از بیماری ها دانست که سال ها است پزشکان و متخصصین این حوزه را بر آن داشته است تا بتوانند با طراحی یا تولید داروها یا دستگاه های مختلف دریچه ای روشن را برای درمان بیماران در جامعه پزشکی بگشایند. با تتوجه به گسترش سریع علم و تکنولوژی، امروزه شاهد داروها، ابزارها و دستگاه های مختلفی در سراسر جهان هستیم که توانسته اند قدم بزرگی در درمان بسیاری از بیماری ها به خصوص در حوزه بیماری های زنان بردارند.
یکی از این دستگاه ها و تولیدات حوزه پزشکی و صنایع وابسته به آن، دستگاه دی بی دی پلاسما می باشد که می تواند بسیاری از بیماری ها به خصوص بیماری های حوزه زنان را درمان نماید. ما در این مقاله سعی داریم به معرفی دستگاه دی بی دی پلاسما پرداخته و اطلاعات مختلف و مفیدی را در این مورد ارائه نمائیم.
دستگاه DBD پلاسما و موارد استفاده
همانطور که گفته شد دستگاه DBD پلاسما در واقع یک دستگاه مفید و بسیار کارآمد در صنعت پزشکی است که به صورت موضعی می تواند بیماری ها و مشکلات مختلف را درمان نماید. این دستگاه می تواند با ایجاد یا تولید روش های غیر تهاجمی به درمان بخش یا بخش های تحت درمان یک بیمار کمک نماید و نهایتاً بدون ایجاد حس ناراحتی، در یا خون ریزی بیمار را درمان نماید.
اغلب پزشکان حوزه زنان برای بیماری های مربوط به زنان و متخصصین پوست برای درمان بیماری های پوستی از این دستگاه در مراکز بهداشتی خود استفاده می کنند. پزشک متخصص می تواند با نزدیک کردن دستگاه به بخش تحت درمان بیمار، خروجی گاز اوزون را دریافت نماید. این دستگاه با دارا بودن یک بانک و محفظه از گاز نئون در ساختار خود می تواند با نزدیک شدن به بخش مورد نظر اورون تولید کرده و فرایند درمان را آغاز نماید. برای مثال می توان یکی از کاربردهای موثر و ویژه دستگاه DBD پلاسما را در درمان بیماری ها و عفونت های قارچی در زنان گزارش کرد. بسیار ی از افرادی که در طی روش های مختلف درمان نتوانسته اند به بهبودی کامل برسند؛ توانستند با استفاده از دستگاه DBD پلاسما بر بیماری خود فائق بیایند.
موارد استفاده از دستگاه DBD پلاسما
همانطور که پیش تر به آن اشاره شد، از دستگاه DBD پلاسما در موارد مختلف درمان استفاده می شود. اما یکی از مهم ترین و کارآمدترین موارد استفاده از آن را می توان در حوزه زنان و بیماری های زنان دانست. پزشکان و متخصصان حوزه زنان اغلب از دستگاه DBD پلاسما برای درمان بیماری های زیر استفاده می کنند:
درمان هر نوع عفونت قارچی و باکتریایی در زنان
- درمان خشکی واژن
- جوانسازی واژن
- درمان عفونت های قارچی در زنان
- رفع سوزش واژن و مجاری ادرار
- افزایش سرعت انعقاد خون
- کاهش دردهای استخوانی و عضلانی
- افزایش روند بهبودی جای زخم و عمل های جراحی
- رفع زخم های دهانه رحم
- درمان شقاق و هموروئید
- درمان زگیل های تناسلی
- درمان بی اختیاری ادرار
- درمان التهاب ها پوستی در ناحیه تناسلی
- رفع جای جوش و آکنه
- رفع هرپس تناسلی
- افزایش دهنده میل جنسی
- رفع چین و چروک های سطحی و نیمه عمیق پوستی
درمان با دستگاه DBD پلاسما
بطور معمول دفعات مورد نیاز برای درمان به بیماری فرد و همچنین نظر پزشک بستگی دارد؛ اما در شرایط معمول درمان با دستگاه DBD پلاسما بصورت جلسات 15 الی 20 دقیقه ای انجام می پذیرد. پس از هر جلسه درمان نیازی نیست بیمار مراقبت یا اقدام خاصی انجام دهد و تا جلسه بعدی درمان می تواند طبق روال عادی خود زندگی نماید.
در پایان
بطور کلی دستگاه DBD پلاسما یک نوع دستگاه در حوزه پزشکی است که می تواند به درمان یا کاهش اثرات بسیاری از بیماری های از جمله بیماری های زنان کمک نماید. این دستگاه در مراکز بهداشتی و مطب متخصصین زنان و پوست می باشد و حتماً باید توسط فردی کار آزموده استفاده شود. تعداد جلسات مورد نیاز برای درمان به نوع بیماری، ویژگی های فرد و تشخیص پزشک بستگی دارد.
برای دریافت نوبت از خانم دکتر کریسانی از طریق زیر اقدام نمایید.
آدرس: گیشا، نبش خیابان بیست و پنجم (ایزدی) ، پلاک ۳۲۸، طبقه سوم، واحد 10
تلفن های مطب: 09107661244 – 02188484081 مسیریابی: گوگل مپ: